Tänk vad två dagar på en mässa kan medföra

Var lite seg med att ta bilderna på det jag har köpt men nu har jag gjort det iaf och här kommer de :)
Det jag köpte var alltså:
Kingslandväst
(som jag förövrigt älskar för man kan vända den ut-och-in och vips får man en mörkbeige väst)
Whitaker ridbyxor
Guldigt swarovski pannband
Brunt träns
Kingslandschabrak
Padd att ha under sadeln
Paddar att ha under lindorna
Lädergrimma





Annars så har jag bara varit hemma hos mig i skogen en snabbis och ridit min prinssessa men nu är jag tillbaka i mitt lilla rum som jag har i Kisa.
Och jag funderar just nu starkt på att strunta i matten, som jag egentligen verkligen behöver göra och gå och lägga mig istället! Alternativ två låter bättre i mina öron

Scandinavium

Nu sitter vi på våra platser i Scandinavium och tittar på hoppningarna efter en heldag på mässan! Har köpt lite smått och gott som kommer upp på bild när jag kommer hem på söndag.
Morgondagen spenderas hos kusinerna Ebba och Hanna och på söndag kommer vi tillbaka hit för ytterligare en dag på mässan och på kvällen ska vi titta på världscupen! Hoppas ni har en lika awesome helg som jag :)


Ready to Rambo


orange

Shopping

Just a bit orange


Herkules

Idag har jag varit och hälsat på min förra C-ponny som jag sålde i våras till en tjej i Norrköping. Han har inte flyttat så långt ifrån mig vilket jag tycker är jätte bra så jag kan åka och hälsa på honom och se dem på tävlingar och så.
Vi stannade inte så länge utan pratade lite medans hon broddade honom och fick se när han gick lite i hagen, det är kul för han har fått många nya kompisar där han står nu så han verkar ha det jätte bra där han är och jag kan med gott samvete tänka att han har fått ett bra hem där han blir väl omhändertagen och ompysslad.
Alltid lika charmig den där ponnyn!

4 månader

Morgonen började med att jag vaknade upp bredvid min älskling som har varit här sen i söndags. Men idag skulle han jobba så vi skjutsade honom till bussen för en stund sen. Vi fick även med oss några semlor hem... det är ju ändå fetisdagen!
Resten av dagen går åt att fixa i stallet och jag måste nog även lägga lite tid på matteboken är jag rädd.
Ikväll blir det lite "catch up" och lite "hang out" med fina vänner som det var på tok för länge sedan jag träffade så det ska bli skoj.

Jag och Einar har varit tillsammans i 4 månader idag, och det är mina lyckligaste 4 månader någonsin.
Och fler blir det.

Feijnt

Dagen började med att jag vaknade tillsammans med mina Elit-lagkamrater + Albin i en svettig och illaluktande klubbstuga efter endast några timmars sömn. Resten av förmiddagen satt jag på en iskall läktare och kollade på när de hade hoppträning, eftersom att min ponny tävlade i fredags och gick teknikhoppning igår så tyckte jag att det var lite onödigt att hoppa en tredje dag. Efter att spenderat ett par timmar i stallet med fina vänner begav jag mig in till Kisa för att hämta Einar vid bussen och när vi kom hem så begav vi oss ut på en promenad med Brummelisa i snöovädret.
Resten av kvällen spenderas nog framför tv:n med min grabb.
Mina båda älsklingar ute på promenad


Första Tävlingen

Idag tog jag hyffsat lång sovmorgon och sedan gick jag till stallet och gjorde i ordning ponnyn och alla grejer. Vid kl 12 rullade transporten av gårdsplanen för ca 1,5 timmes bilfärd till Vetlanda.
Målet för dagen var att ha en säker och bra runda utan några större krav, därför red jag Avd.B i LA:n dels för att jag inte ville rida Avd.A när det var första gången och dels för att jag behöver tre nollor i LA för att kunna kvala till MSV!
Men allting kändes jätte bra och hon var superfin så vi fick en liten rosett och en felfri runda med oss hem. Jag är sjukt nöjd med dagen och allting flöt bara på inne på banan utan några som helst problem.
Så nu är jag sjukligt taggad inför ELIT-lagets tränings helg som börjar imorrn :)
Resten av kvällen har jag ägnat åt att skruva bort benen på min säng som annars hade brakat i golvet vilken sekund som helst, och det är väl inte så kul att vakna mitt i natten utav det kanske... Sen har jag även varit duktig och städat mitt rum, två otroligt roliga grejer som man verkligen vill ägna sin fredagkväll åt!
Mitt lilla hjärta!

UF-mässa på Ljunkan

Idag har jag stått på en mässa på Ljunkan i Linköping med mitt UF företag, TouchGlove UF. Vi säljer som sagt vantar som fungerar att använda på touchskärmar av olika slag.
Vi blev bland annat nominerade till Bästa Logotyp, vilket var väldigt överraskande! Tyvärr vann vi inte men det var kul att bara bli nominerade eftersom vi inte hade några förväntningar i över huvud taget.
Efter att ha stått ungefär 6 timmar och marknadsfört vårat företag på mässan så begav vi oss till Nyföretagarcentrum där vi skulle ha vår presentation framför en jury till Bästa UF vilket var sjukt nervöst när vi var påväg dit och precis innan. Men när vi väl stod där inne fanns det liksom ingen återvändo och det var bara och köra så fick det bära eller brista, och jag är super nöjd med dagens insatser både på mässan och på presentationen.
En bild på vår monter från mässan idag, det är jag och mina medarbetare Maria och Angelica vår VD Oscar var tyvärr sjuk och var tvungen att vara hemma.
Titta gärna in på vår hemsida: http://www.touchgloveuf.se/

Igår.

Gårdagen spenderades först i skolan där jag och mina UF medarbetare spenderade största delen av dagen ute på Tornby där vi shoppade loss på grejer till vår monter som vi ska ha på Ljunkan i morgon.
Sedan begav jag mig hem till min älskling som blev till en jätte mysig kväll med god mat, film och chokladhjärtan!
Kunde nog inte haft en bättre alla hjärtans dag!



Fem saker ni kanske inte visste om mig



Säljes

Jag har två swarovski pannband i svart läder som jag skulle vilja bli av med eller eventuellt byta.
Jag har ett i silver strl. COB
Och ett champagne strl. PONY
Vid intresse skickas seriösa bud till [email protected]
Kan eventuellt bytas mot liknande swarovski pannband strl. COB i brunt läder

Somna bredvid dig



Jag undrar hur du mår och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig
- Marcus Weideskog -

Älskar dig finaste!

KINGSLAND

Äntligen så har jag fått hem min underbara och efterlängtade Kingsland dunjacka, skapligt svåra att få tag på... Jag fick jaga ett bra tag tills jag fick tag på den här.
Men den är betydligt behövlig nu i det kalla vintervädret, så den kommer användas flitigt i stallet kan jag lova!


ASBRA BLOGGTIPS

Rekommenderar starkt att ni ska gå in och läsa Julide bästa Yoldas och Amanda awesome Claessons blogg. De skriver om sina super ponnysar, träning, tävling och allt runt omkring! In och läs för att få veta mer!!


http://riderswithawesomeness.blogg.se/

http://riderswithawesomeness.blogg.se/

http://riderswithawesomeness.blogg.se/

http://riderswithawesomeness.blogg.se/


IKEA

Sitter just nu på Ikea med två fina tjejer och avnjuter den kungligaste lunchen på länge!


Du och jag under täcket, baby

Sitter just nu och lyssnar på min senaste nördlåt och överväger om jag ska ta mig an mitt lilla fina pluggberg som jag lyckats bygga upp...
Dagen har bestått av ett förberedande prov till NP i engelska, och en sjuhelvets lång Projektarbetslektion där våra lärare bjöd på små söta tårtbakelser, och det satt ju inte direkt fel någonstans.
Men studier var det ja, jag undrar verkligen över varför en del människor kan ha det så himla lätt för sig va det gäller inlärning och skolarbete. De behöver knappt öppna boken och ändå får de högsta betyg medan man själv pluggar skallen av sig och tycker ändå inte att resultatet är tillräckligt bra... Livet är bra orättvist på många stadier
Min spanskabok är jätte tråkig... det är därför jag äter den
FEIJNT
http://www.youtube.com/watch?v=TbGWpLHSlsI

Bra dag

Dagen började med att jag gick till stallet och red min knas ponny i kylan. Eftersom hon inte har blivit riden på två dagar, bara promenerad med så va hon lite extra pigg.
Efter det bedrog jag mig in till människobyn för att ta mig vidare till Norrköping där jag har spenderat kvällen med många fina flickor och firat Julide i förskott på byxmyndighetsdagen!
Och just nu är jag påväg hem tillsammans med älskling där kvällen avslutas.

Här är en bild på Brummsie från idag!


Before i die i want to...

Bilder tagna från weheartit.com

Instagram

kolla gärna in på min instagram @evelinasiverholm

Kall dag som slutar bra!

Dagen började med att jag gick upp ur min varma sköna säng och tittade på termometern som för tillfället visade -16,4 grader och jag kände att jag bara ville krypa ner i korgen igen. Men eftersom att dagen var fullspäckad med härliga och lärorika lektioner så kunde jag inte motstå skolans charm..!
Efter allt som skolan hade att bjuda på så stannde jag kvar och lyssnade på några av våra duktiga 3:or som höll föredrag om sina fadderföretag vilket var ganska intressant speciellt eftersom att om ett år så är det jag som står där på scenen och pratar om mitt fadderföretag! Blir nervös bara av att tänka på det...
Men kvällen avslutas i vilket fall som helst med American Pie och en smoothie! Feint!
image description
image description
image description

Uppbyggnad

Bloggen är som sagt under uppbyggnad och eftersom att jag inte är så där himla bra på allt vad stilmallar och kodmallar är så tänkte jag ta hjälp av en kompis som är lite mer insatt och hoppas på den bara ska blir bättre och bättre utseendemässigt.
Men just nu får ni ta mig och min blogg som vi är!
Jo och en sak till:
Tumblr_lyqc2oeq6q1r6ipclo1_400_large

NEW GIRL IN TOWN

Hejsan!
Jag heter som sagt Evelina Siverhom, jag är 17 år, bor en bit utanför Linköping på en gård där jag även har min ponny Poetic Brummelisa.
Jag fick henne den 25 december 2011 så jag har inte haft henne någon längre tid och vi håller just nu på med att lära känna varandra och hitta de rätta knapparna inom hoppningen framförallt. Hoppning är den gren jag tävlar i och mitt mål för året är att vara kvalad och startad i MsvB. Brumme, som hon kallas är en mycket speciell liten dam med många egna viljor men med  tanke på att hon precis fyllt 18 så måste hon även få leva livet och bete sig som en 4-åring ibland.
Enda gångerna jag har upplevt  henne riktig fokuserad är på hoppbanan, är precis när man vänder upp mot hindret annars så studsar hon runt lite här och var.
Men hon är en fin liten tjej och jag hoppas på ett riktigt jävla as kul sista ponny år med henne!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0