Räknar

Nu är det inte många timmar kvar! Frågan är om det kommer kännas...?


TÄVLING - KRF

Började dagen med att vakna upp bredvid min älskling som är alltid är lika härligt. 
Sen så packade vi ihop grejerna och lastade på Polly i transporten. 
Tävlingen är en tävling mellan vår klubb och våran rivalitetsklubb som ligger i samma kommun. Därför tävlar man om titeln som Kinda Mästare varje år. 
Eftersom att det inte fanns så mycket klasser så red jag en LC och en LB (KM:et gick i Lb:n)
I LC var hon jättefin och allting gick som ett rinande vatten så jag kom till omhoppning och där fick jag ett litet onödigt nerslag så ingen placering i den klassen. 
Sen så reda jag LB:n och det var en A:1:A vilket menas med att alla som är nolla i grundomgången rider sedan en separat omhoppning. Så jag var nolla i grunden, hon var lite seg och vill inte riktigt gå fram för skänkeln men det gick bättre och bättre ju längre in i banan vi kom. Sen så var omhoppningen där fick jag ett stopp för att jag sneddade lite väl mycket på ett räcke och jag tror inte hon var riktigt med på att vi skulle hoppa. Men det räckte iaf till en 2:a plats för att jag hade en bra tid! Så jag blev alltså tvåa i Kinda Mästerskapet för ponny! Jag är nöjd emd både ponnyn och dagen!

 
 
 
 
Polly ligger även ute på annons nu så om ni vet någon som är intresserade av en snäll och pålitlig D-ponny med mycket hoppkapcitet och ett stort hjärta så kan ni gärna tipsa!
Här är länken till annonsen: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=656613

 
 
 
 

Fixar och donar

Dagen har än så länge inte bestått av så mycket mer än städning, röjning och plugg. Hela tjocka släkten kommer hit ikväll för att fira min födelsedag (lite i förskott). Så vi har fixat en massa inför det. Kanske kommer upp lite bilder ikväll på presenter och annat kul ;)
Jag har även hunnit med att rida Polly, så jag och brorsan red ut sen sväng. Och det värsta jag vet med att rida ut på hösten är alla äckliga älgflugor... Usch jag tycker verkligen inte om dem!!
Sen har jag gjort i ordning Pollsan och hennes grejer för imorrn blir det tävling så ska ladda inför det!
Men nu måste jag fortsätta med min städning! 


Nyttig erfarenhet

Min goda och kanske ganska nyttiga erfarenhet för dagen var att jag glömde min mobil hemma i morse. Då märker jag hur beroende jag faktiskt är och det var knappt att jag överlevde... Jag förstår verkligen inte hur folk bar sig åt innan mobilernas tid! Men dagen gick ialla fall att genomföra.
Och eftersom att jag bara haft en lektion idag spenderade jag lite tid på stan med att köpa en födelsedagspresent åt mig själv från mamma och pappa! (hmm undrar vad det kan va!?) Det är inte så långt kvar nu...!
Kvällen spenderas hemma med hästarna och med körkortsteorin, det kommer några som ska provrida Snobben ikväll så jag ska rida honom för dem. Och sen ska koncentrera mig helt och hållet på körkortet. 
Hoppas ni får en bra kväll!

 

Fototävling

Jag är med och tävlar i en fototävling på bloggen http://blogofphoto.webblogg.se/, tävlingen har blivit sponsrad av http://www.johanpixels.se.


Det här är mitt bidrag på min häst i höstsolen!
 
 
Och om jag skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle jag gärna vilja ha en Fjärrkontroll eller en Trådutlösare!
 
 
 

 
 
 

Träning

Idag har jag tränat med Brumme och det gick riktigt bra! Fick feedbacken att jag har gjort mim hem läxa och det var jätte stor skillnad på traven nu. Vi fick jobba lite mjukgörande först och sen bomövningar i trav och galopp. Idag var även första gången jag galopperade på henne på ungefär 3 månader kanske. Så ni kan ju tänka er om hon var galen... Men det var skönt att känna att hon tyckte det var så himla roligt, så nu är det bara hem och träna på lika bra igen och hoppas på ytterligare framsteg tills nästa lektion.

Nu hade jag tänkt somna bredvid min fina! Ha det!


Bilder från senaste tävlingen

Vikbolandet

 
Här tävlar jag Polly, hon är inte min utan en häst som jag har lånat av en kompis i snart ett halvår. Jag har henne för att jag ska kunna hålla igång ridningen och tävlandet eftersom att jag inte har kunnat göra så mycket med Brummelisa de senaste månaderna. Men polly är en fin häst, med stor hoppkapacitet. Hon har även varit lite utav ett projekt. Jag kan använda helt annorluna ridning nu från när jag började rida henne, nu går det faktiskt att få henne att jobba ordentligt. Innan var hon lite plankliknande eftersom att hon inte hade blivit riden så mycket innan hon kom till min kompis. 
Tyvärr ska jag inte ha kvar henne så länge till, vi ska tävla en tävling till nästa helg. Känner att jag inte hinner med två hästar + skolarbete tyvärr...
 
 
 
 
 

Keep up the good hope

Ja, som ni säkert har märkt så har jag inte prioriterat bloggen de senaste månaderna. Men nu, nu kanske jag kan komma igång igen. Egentligen mest för min egen skull, men det kanske finns några intresserade..

Skolan har kommit igång som vanligt igen, och är det som oroar mig för det här året är en gullig liten kurs vi läser som kallas Finasiering och Kalkylering   0_0   Det är precis så svårt, komplicerat och nervknäckande som det faktiskt låter. Men jag tänker banne mug se till att jag inte har uthärdat 5 år av Spanska i onödan. 

Och imorgon så är det lite rehabträning i Linköping med Brumme för min nya tränare. Hon har hjälpt mig att behandla Brumme och visa hur jag ska göra för att bygga upp och förstärka rätt muskler så att vi förhoppningsvis kanske kan vara tillbaka till vintern! Jag hoppashopppashopppas! 






RSS 2.0