ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken

Eftersom att jag inte orkar utrycka mig i ord just nu så gör jag det med lite fina bilder som är rätt inspirerande




Change

Eftersom att mitt hår har blivit väldigt långt nu på sista tiden (lite för långt) så har jag länge tänkt att jag ska klippa av det men har inte riktigt vågat. Fast idag har det i alla fall blivit gjort! Kapade nog av ungefär 10-15 cm och sen gjorde jag lite ljusa slingor i överhåret för att fräscha upp det lite! Kände att jag var så trött på mitt gamla hår så jag ville ha en förändring och jag blev faktiskt väldigt nöjd!


Bilden är lite dålig kvalitet eftersom jag varken har tillgång till kamera eller dator ikväll så det fick bli ett mobilinlägg! Hoppas det duger :)


The Hunger Games

I morse vaknade jag av att jag låg i sängen och skrek pågrund av en mardröm som jag drömde inatt vilket var väldigt konstigt och väldigt obehagligt... Men dagen blev bara bättre efter det.
Jag gick ut på en liten mysig morgonpromenad med Brumme, jag brukar ta det lite lugnare med henne dagen efter hon har tävlat. 
Sedan så gjorde jag mig i ordning lite snabbt och drog in till kisa där jag mötte upp Lisa vid bussen. Vi drog in till stan och käkade lite god mat i solen sen så hade vi bokat bio som vi gick på. Vi såg The Hunger Games vilket är en film som jag starkt rekommenderar! Den var sjukligt bra och nu bara längtar man tills dess att tvåan ska komma ut. De finns som böcker med men eftersom att jag tycker det är så himla tråkigt att läsa och det tar ungefär två år för mig att läsa ut en bok så väntar jag hellre på filmen! Det blir enklast så
Men som sagt, ett riktigt bra filmtips!




Andra Elit

Har varit iväg och tävlat andra Elit idag, med ett hyffsat lyckat resultat. Vi hade lite otur och några av de bommar som föll kunde ha legat kvar. Men vi slutade iaf på en 4:e plats, så vi kan inte vara annat än nöjda!
Jonna och Amanda var 0:a i grunden och jag och Natti fick 4 fel var. Jag fick ett pet på det tredje hindret som var en kombination med två räcken, så jag kom lite kort in och fick ett onödigt litet skit pet! 
Men eftersom att inget lag hade 3 nollor i grunden blev det omhoppning mellan de lag som fått 4 fel. Vi var alltså 4 lag som skulle slåss om 3 placeringar. Jonna gick in och fick 4 fel, Amanda fick 2 stopp, jag var nolla och Natti fick 4 fel. Så vi slutade på fjärde plats och ligger trea totalt i Elitserien tror jag.


Jag är iaf super nöjd med mina rundor, lite surt med petet dock eftersom jag hade velat ha mina sista LA nolla. Men hon kunde inte ha skött sig bättre och allting flöt på. Så jag är ändå jättenöjd med min lilla ponny!

Bilder kommer kanske under veckan, har inga nu tyvärr...

Lite utav en bildbomb.

Jag har varit ledig hela dagen, och när jag tröttnade på att sitta och skriva på min geografihemskrivning
grabbade jag kameran och gav mig ut i det förtjusande varma vårvädret för att dokomentera det.


Gillar att det är fokus på gräset
Sen begav jag mig bort till mitt lilla stall och fotade min lilla ponny som var
lycklig för hon behövde inte ha något täcke!
hejdå

five

Everyone says that love hurts,
but that's not true. Loneliness
hurts. Rejection hurts. Losing
someone hurts. Everyone
confuse these things with love,
but in reality, LOVE
is the only thing in this world
that covers up all the pain and
makes us feel wonderful again.

5 månader

Önskemål

Eftersom att jag fick ett önskemål för några dagar sedan så tänkte jag att jag kan göra det nu, när jag ändå är hemma och är sjuk och inte har så mycket att sysslesätta mig med!
Herkules är alltså min gamla ponny som jag sålde förra året, jag hade honom i ungefär 2,5 år och han utvecklades något enormt från när jag köpte honom tills jag sålde honom. När han kom såg han ärligt talat lite ut som en älg med världens tjockaste hals, men efter många hårda, jobbiga, svettiga, tårfyllda dressyrpass så blev den lilla älgen tillslut en dressyrponny! Det var inte inom dressyren som jag tävlade honom , utan i hoppningen då vi tävlade upp till LA med placeringar. Men Herkules har alltid varit en speciell liten ponny med många starka och egna viljor, och blev man arg eller irriterad i det läget så blev det bara 7 gånger värre... Men med tiden kom man på små knep för att få honom övertygad och lyssna på vad jag hade för önskemål.
Jag kommer aldrig glömma alla glada, ledsna, förbannade och underbara stunder med dig!
Detta var en av det första tävlingarna!
Haha, lite failbild. Men det var iaf första gången vi prövade på terränghoppning, vilket Herkules älskade!
<3

MINA

Om man nu kan vara kär i ett par skor, så tror jag att jag är det...
Just nu så sitter min andra älskling på ett plan till Italien för att vara där i en vecka, det känns ju sådär...
Men jag hoppas att kommande vecka rullar på i rask takt och att han har det jättebra där nere, för det förtjänar han verkligen!

Gårdagens festligheter

Medans Einar var på jobbet så drog jag en shoppingrunda med Albin och Klara. Det var super kul att träffa dem igen eftersom det var ett bra jäkla tag sen!
Kvällen spenderades sedan med Einars kompisar, då man blev bjuden på sjukligt god kladdkaka gjord på kärlek utav Alexandra. Jag möttes även utav välkomnade och super trevliga människor som gjorde att mysfaktorn sattes på topp! En härlig kväll helt enkelt!
Underbara lilla mys-Albin
Tack för en trevlig kväll

Dagens

Även fast det har varit en ganska kall dag i jämförelse med de tidigare dagarna i veckan så kände jag ändå att idag var dagen att klä sig i något riktigt vårigt! Vilket jag gjorde. Och jag känner spontant att jag har varit riktigt pigg hela dagen, och det var super skönt å få känna att energin som jag varit utan nu ett antal dagar kanske är tillbaka!
Även fast jag har haft en lång skoldag, ett prov i företagsekonomi och en oändligt lång spanska lektion så har jag ändå bara flutit genom dagen!
Nu när jag kom hem så har jag ridit i ungefär 1h i paddocken och gjort lite mjukgörande markarbete, och det mesta slitet och jobbet jag har lagt ner under vintern börjar äntligen ge resultat, hon har blivit mycket mer muskulerad på rätt ställen och hon är inte lika benig som hon var innan. Ännu en positiv sak i tillvaron!
Slänger in en bild på vår-outfiten för dagen

Funny because it's true!


Mingel, poker och cocktailklänning

Är lite sen som vanligt, men tänkte lägga upp lite läckra mingelbilder från i måndagskväll. Det var alltså ett få tal personer inbjudna till så kallat Gentlemans room, det menas med att vi fick ett eget litet rum på skolan där vi minglade och spelade poker bland annat. Och eftersom att Einar blev bjuden så fick även jag följa med, och det tackar man inte nej till. Det är inte varje dag man får klä upp sig lite extra!
Men det var en mycket trevlig kväll på skolan, iförd cocktailklänning med trevliga företagare,  lite kortfattat!
image description
image description
image description

Some pictures


InMyHeart

Jag är med och tävlar


Tävlingen hittar ni här:
http://nielsens.blogg.se/2012/march/tavling-1.html?_tmp=d2af3547eb97bb4519f023e4399f75ecb3e464be

Knäppt

Den här veckan har lugnt varit den konstigaste veckan i mitt liv. Den har bestått av ett chockerande besked, som sedan visade sig vara en lögn som på så sätt blev ett ännu mer chockerande besked... Vet knappt vad som som är sanning och vad som är lögn just nu! Den här veckan har även bestått av en lyckad UF-mässa, vilket fått mig på andra och bättre tankar!
Men jag hoppas verkligen att allt det här löser sig på bästa sätt och jag förstår verkligen inte hur EN människa kan göra så många människor ledsna och besvikna!


...

Blogg.se vill inte riktigt samarbeta med mig verkar det som... Så ursäktar dubbletterna av bilder i inlägget nedan!


ELIT LAG

Hela lördagen spenderades på Jönköpings Fältridklubb där den första omgången med elitlaget genomfördes!
Vi kom på 3:e plats och var det snabbaste laget med 4 fel. Och om jag inte minns helt fel så är det första gången Kinda Ridklubb har placerat sig i Elitlags serien så det var superkul! Och alla red sjukligt bra! Känner på mig att det kommer bli ett bra tävlingsår!

Laget bestod av:
Jonna Wallin - Lilla Åskmålnet
Amanda Claesson - Atterory Spring
Evelina Siverholm - Poetic Brummelisa
Nathalie Bizzotto - Lacken Becky Boss





https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3305555/images/2012/pic_192487220.jpg" class="image">


GO-kart

Gårdagen spenderades med Einars familj, hans lillebror fyllde hela 12 år och det firades med GO-kart, som förövrigt va fruktansvärt kul! Sen kom vi hem och åt lite mat och tårta! En riktigt mysig kväll helt enkelt!
I morse vaknade jag bredvid min älskling, och följde med in till skolan 2 timmar tidigare för att han började tidigare än mig... Men vad gör man inte!


Utkast: Mars 1, 2012


RSS 2.0