-

All roads leads to the same end
so it's not so much which road you take
but how you take it

Be strong, and believe in yourself



Härlig tävlingsdag

Jag har varit iväg och tävlat i Tollstad idag. Och det gick ju bättre än väntat kan man säga!
Jag var anmäld till två LA och böjrade med den första som var en A:1:A dvs att det är en separat omhoppning.
Hon var pigg och glad som vanligt på framridningen men på framhoppnignen kände jag att det var lite svårt att kontrollera henne fram till hindren, hon kändes inte riktigt som hon brukar helt enkelt. Då testade jag att flytta ner tyglarna till den andra ringen på bettet och då fick jag mer kontroll på henne, för jag vill ändå kunna vara med och bestämma lite grann iaf ;) det kan ha berott på att framhoppningen var ute med, så hon kanske blev lite extra taggad av det.
Men jag startade iaf sist och nollade min grundomgång som kändes superbra, och vi fick ett jättefint flyt genom hela banan.
Sen var det fyra till omhoppning och jag startade sist även där, så det var en innan mig som var 0:a så min taktik var bara att rida en säker och hyffsat snabb 0-runda och det räckte till seger! :) Klassen var någon ny Avantia Cup så jag fick ett minnespris och en fet vandringspokal!
Så nu är jag även kvalad och klar att få starta MSV, debuten blir nog i Elit-lags finalen i maj så det ska bli riktigt kul!
Min ponny är bäst!

Laddar

Idag har varit en såndär skön dag som man bara behöver ibland. En dag då man inte gör någonting iprincip! Jag har pluggat lite grann sen har jag bara degat. På eftermiddagen så red jag ut en lugn runda eftersom att jag ska till Tollstad och tävla imorrn, sen spenderade jag kvällen i stallet fram till nu med att göra i ordning häst och grejer inför morgondagen.
Broder har varit och tävlat idag och kom hem med en 3:e plats i Sveland Cup, bra jobbat! Sen så stannde de på Charlies i Jönköping för lite shopping. Så de kom hem med ett par Veredus bakskydd och en tröja från Kingslands 2012-kollektion till mig. Tack mami!! :) 

Perfekt till sommaren!

Follow me on instagram

@evelinasiverholm
@evelinasiverholm
@evelinasiverholm










100% my pictures

Träffad på pricken


May the odds be ever in your favor

Jag har inte varit så aktiv de senaste dagarna vad det gäller bloggandet, men jag känner att jag inte har haft något att skriva om direkt.

Men igår så följde jag med hem till Einar efter skolan och sedan vidare in till stan för att se på bio med några av hans kompisar. Vi såg The Hunger Games, som jag redan har sett en gång på bio för inte så länge sen. Men den filmen är så himla bra så jag kände att det var värt att betala för att se den ännu en gång! Sen skulle ja ha tagit en buss hem men kollade fel på busstidtabellen och missade den... Så istället åkte jag hem till Einar igen och sov där medans han och hans myndiga vänner var på krogen. Det är vid sådana tillfällen det suger att vara liten och fylla år i oktober...!


Efter bion

Just nu så sitter jag hemma i köket och har kommit på att jag är tvungen att ge mig ut i det fantastiska vädret eftersom att min ponny oxå förtjänar lite kärlek i sånna här deprimeranade stunder. 
-Dåligt väder gör mig bitter- 


En erfarenhet rikare

Idag vaknade jag bredvid min fina kille och spenderade endast förmiddagen hos honom med lite frukost och filmmys.
Sen blev jag upphämtad av Amanda och vi åkte ut till stallet där hon har Jalle eftersom att jag skulle rida honom.
Det är en sjukt skön häst det där eftersom att han är helt kolugn i stallet och när man går bredvid honom och så fort det hoppar upp någon så börjar energin att sprudla.
Det gick inte så bra i början, men när jag väl började hitta knapparna så gick det lite bättre iaf! Hoppade några språng och det kändes bra! Men det är så konstigt eftersom att han ser väldigt lättriden ut när Amanda sitter på, men man får en helt annan uppfattning när man sätter sig på och får prova själv. Men det var väldigt roligt iaf och det är bra träning för mig oxå att rida lite andra hästar och inte bara min egen lilla skrutta. 

Kolla in på Amandas blogg!
http://giles.blogg.se/
http://giles.blogg.se/
http://giles.blogg.se/
Nu eftersom att jag har varit uppe ganska sent två kvällar i rad och vaknat relativit tidigt så är jag sjukligt trött och ska gå och lägga mig för att i överhuvudtaget orka göra någonting i morgon.
Skönt att den här veckan är en liten kortis

RSS 2.0